Jeugdscheidsrechter Voetbal

Jeugdscheidsrechter Voetbal

Structureel werk · Flexibele uren
Immerhornweg, 1601 DC Enkhuizen, Nederland
Sport
Sport & Recreatie
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
s.v Enkhuizen
#70178
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/sv-Enkhuizen1/Maatschappelijke-stages/Jeugdscheidsrechter-Voetbal/70178 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als scheidsrechter zorg je ervoor dat spelers met plezier kunnen voetballen en leid je de wedstrijd in goede banen. Je hebt een hele belangrijke rol dus!

Uitgebreide omschrijving

Jeugdscheidsrechter Voetbal:


De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan voor de stage Jeugdscheidsrechter bij s.v. Enkhuizen.Ontwikkel jezelf


Als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen.


Als jou dit aanspreekt, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. In overleg met jou bepalen we wanneer jouw stage start.


Wat kunnen wij je bieden:


• Samenwerken met een enthousiast team van vrijwilligers.

• Een sportieve omgeving.

• Je wordt ingewerkt door een ervaren scheidsrechter.

• Een enorm dankbare vereniging.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over s.v Enkhuizen

s.v. Enkhuizen is een sportvereniging waar iedereen zo optimaal mogelijk plezier beleeft. We streven ernaar een toonaangevende, gastvrije en maatschappelijk betrokken sportvereniging te zijn. Voor onze leden staat plezier voorop.