Skip Sidebar

Over ons

Label Wilgaerden is onderdeel van WilgaerdenLeekerweideGroep en biedt zorg en ondersteuning aan ouderen. De ondersteuning is persoonlijk en sluit aan bij de behoefte van de cliënt.
Waar de één ...

OuderenMensen met een beperkingZorg
Deel
Stagelopen achter de schermen van de zorg

Stagelopen achter de schermen van de zorg

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Enkhuizen, Noord-Holland, Nederland
Activiteiten begeleiden
OuderenMensen met een beperkingZorg
Maatschappelijke stage Delen
WilgaerdenLeekerweideGroep
#70189
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/WilgaerdenLeekerweideGroep4/Maatschappelijke-stages/Stagelopen-achter-de-schermen-van-de-zorg/70189 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Altijd al eens willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat in de zorg? Bij deze stage krijg je daar de kans voor!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

De medewerkers van de ondersteunende diensten werken voor en achter de schermen om onze dienstverlening optimaal vorm te kunnen geven. Deze dienstverlening is breed. Het bestaat uit veel verschillende vakgebieden en stageplaatsen!

Denk bijvoorbeeld aan ICT, restaurant, linnendienst, magazijn, transport of aan de technische dienst. Of juist een functie direct verbonden aan de zorg, zoals een fysiotherapeut, gedragswetenschapper of bij de medische dienst.


Wat bieden wij?

Een stage waar ruimte is voor ontwikkeling en je goede begeleiding krijgt

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je wensen, beschikbaarheid en reismogelijkheden

Collega’s die vinden dat gezelligheid en werk prima samen gaan


Over WLGroep

Wij vinden dat je je leven moet kunnen leiden zoals je wilt. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. We bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies.

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

Hoe kom ik er?

Maatschappelijke stage Delen
Enkhuizen Maatschappelijke stages > WilgaerdenLeekerweideGroep > Stagelopen achter de schermen van de zorg

Over WilgaerdenLeekerweideGroep

Label Wilgaerden is onderdeel van WilgaerdenLeekerweideGroep en biedt zorg en ondersteuning aan ouderen. De ondersteuning is persoonlijk en sluit aan bij de behoefte van de cliënt.
Waar de één behoefte heeft aan intensieve verzorging, heeft de ander meer behoefte aan een helpende hand en waar de één in een verzorgingshuis woont, woont de ander nog zelfstandig in de wijk. Achter elke cliënt schuilt een persoonlijk verhaal en daar leveren wij onze bijdrage aan. Tijdens jouw stage ben jij onderdeel van het team, je telt mee en er is aandacht voor jouw ontwikkeling. Na alle theorie op school te hebben geleerd is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen.