Skip Sidebar

Over ons

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, ...

Sport & Recreatie
Deel
Scheidsrechter - jeugd

Scheidsrechter - jeugd

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 20 jan 2024 Voor ongeveer 10 maanden
Sportlaan 2, 1623 ML Hoorn, Nederland
BuitenSportJeugdwerkCoördineren
Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Voetbalvereniging Always Forward
#58782
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Voetbalvereniging-Always-Forward/Maatschappelijke-stages/Scheidsrechter---jeugd/58782 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij een geschikte spelbegeleider en kan je goed omgaan met kinderen?
Kom dan nu bij ons S.V. Always Forward stage lopen als Scheidsrechter.

Uitgebreide omschrijving

Als scheidsrechter ook wel spelbegeleider genoemd, ben je de aangewezen persoon om een voetbalwedstrijd voor de jeugd goed te laten verlopen.

Je zorgt voor een glimlach op het gezicht van ieder kind, helpt hen de regels van voetbal juist te hanteren en strikt hier en daar een veter.


Wat verwachten wij van deze stage invulling?

Kennis van de voetbal regels / of berijd om deze tot je te nemen

Goed in de omgang met kinderen

Zorgt er voor dat kinderen plezier hebben, terwijl zij hun hobby beoefenen.


Wanneer ben je beschikbaar?

Elke zaterdag ochtend van af 08.00 beginnen de allerkleinste met voetballen tot en met 12.00, daarna starten de ouderen kinderen met voetballen tot en met de senioren.


Afhankelijk van jouw inzetbaarheid en de uren die voor school benodigd zijn kan je in overleg gevraagd worden tussen 08.00 en 12.00

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Voetbalvereniging Always Forward

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, met enthousiaste spelers op zaterdag en op zondag. Opvallend aan de club is het groeiende aantal damesleden en een ruim bemeten jeugdafdeling. Een afdeling barstensvol talent, dat wordt opgeleid middels een doortimmerd jeugdplan. Minstens zo belangrijk echter vinden wij de aandacht voor het sociale aspect. Elkaar steunen, stimuleren en zonodig corrigeren; dat is Forward ten voeten uit.

Dankzij de onvermoeibare inzet van onze talrijke vrijwilligers is de club in staat veel verschillende activiteiten te ontplooien. Dat gaat veel verder dan het verzorgen van een uitstekende wedstrijdorganisatie: een duintraining, de kerstinstuif, sinterklaasfeesten, clinics door bvo's, FIFA 17 toernooi, klaverjasdrives; het is slechts een greep uit het aanbod. Dat is typisch sv Always Forward. Méér dan een club.