Skip Sidebar

Over ons

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Helpen met opzetten peuter- en kleuteractiviteit

Helpen met opzetten peuter- en kleuteractiviteit

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof, Netherlands
JeugdwerkActiviteiten begeleidenCreatief
Kinderen & JongerenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof
#69267
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Sociaal-Cultureel-Centrum-De-Schoof/Maatschappelijke-stages/Helpen-met-opzetten-peuter--en-kleuteractiviteit/69267 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om iets met peuters en kleuters te doen? Kom ons dan helpen om iets leuks voor ze te organiseren.

Uitgebreide omschrijving

We zoeken stagiaires die het leuk vinden om 2x per seizoen een peuter/kleuteractiviteit op te zetten. Dat kan zijn dans en spel of iets als een theater. Dit is iets wat met de Kinder Vakantie Spelen altijd 1 dag terugkomt en het zou leuk zijn als zo'n soort activiteit of net even anders nog een keer terug komt in het jaar. Hier krijg je vrijheid in om dit samen te bepalen.


Je kunt deze stage dus heel goed samen met een vriend of vriendin doen! Natuurlijk krijg je van ons begeleiding in het uitdenken en opzetten van de activiteit.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Wervershoof Maatschappelijke stages > Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof > Helpen met opzetten peuter- en kleuteractiviteit

Over Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met elkaar verbinden. Wij geloven erin dat je samen verder komt dan alleen. En dat op alle vlakken binnen een dorp als Wervershoof en de omliggende woonkernen. Het verbinden van mensen op persoonlijk niveau, maar ook op zakelijk niveau of op regionaal niveau (tussen dorpen onderling) helpt ons samen verder te gaan, waar je als individu zou stoppen. En daar wilt De Schoof het voortouw in nemen.