Skip Sidebar

Over ons

Tijdens de motor wegraces in Venhuizen 1980 - 1985 kwam de organisatie op het idee om de veteranenmotoren na afloop in een nabijgelegen hal op te stellen. Aangevuld met oude auto's van kennissen vond ...

Sport & RecreatieKunst & cultuur
Deel
Houd jij van auto's? Kom stagelopen bij het Oldtimerfestival

Houd jij van auto's? Kom stagelopen bij het Oldtimerfestival

Event · 23 mrt 2024, 09:00 – 1 apr 2024, 18:00
Torenweg 44, 1607 CP Hem, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festival
Sport & RecreatieKunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.6 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Stichting NoordHollands Oldtimer Festival
#68627
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-NoordHollands-Oldtimer-Festival/Maatschappelijke-stages/Houd-jij-van-autos-Kom-stagelopen-bij-het-Oldtimerfestival/68627 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij ons zijn met Pasen veel mooie auto's te zien. Help jij met parkeren en op- en afbouw?

Uitgebreide omschrijving

Je komt helpen bij het Oldtimerfestival in Venhuizen. Er zijn altijd veel dingen te doen waarbij je ons kunt helpen! Dit is zowel bij het opbouwen en afbouwen van het festival, maar ook vooral bij het festival zelf. Het festival is op 1e en 2e paasdag: 31 maart en 1 april. De op- en afbouw is in de week er voor / er na.


Tijdens de kennismaking spreken we af wat je gaat doen. Denk bijvoorbeeld aan: hallen op orde brengen voor het festival, vlaggen ophangen, kleine schoonmaakwerkzaamheden, helpen bij het parkeren van bezoekers, bij de ingang staan, opruimen van het festival, lichte horeca en kassa werkzaamheden.


Wat verwachten wij van je?:

Inzet als het nodig is, en wachten tot je opgeroepen wordt om te helpen.

Je bent 16 jaar, of ouder.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.6 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Hem Maatschappelijke stages > Stichting NoordHollands Oldtimer Festival > Houd jij van auto's? Kom stagelopen bij het Oldtimerfestival

Over Stichting NoordHollands Oldtimer Festival

Tijdens de motor wegraces in Venhuizen 1980 - 1985 kwam de organisatie op het idee om de veteranenmotoren na afloop in een nabijgelegen hal op te stellen. Aangevuld met oude auto's van kennissen vond het publiek dit een welkome geste. Hiermee was het Oldtimerfestival geboren.

Aan de hand van diverse thema's proberen we elk jaar een andere show te organiseren. Voor het thema van 2020 gaan we 40 jaar terug in de tijd! De motoren komen nog 1 keer terug op het circuit van Venhuizen,daar waar ze van 1980 t/m 1985 ook gereden hebben.