Skip Sidebar

Over ons

Een Speel-o-Theek is een laagdrempelige organisatie met een groot bereik onder kinderen, (groot-) ouders, scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Door het uitlenen van speelgoed wordt ...

Kinderen & JongerenArmoedebestrijding
Deel
Kom helpen bij de speelgoeduitleen van de Speel-o-theek

Kom helpen bij de speelgoeduitleen van de Speel-o-theek

Structureel werk · 3–6 uur/week · Start vanaf 4 sep 2023
Streekweg 220, 1616 AN Hoogkarspel, Netherlands
WinkelJeugdwerk
Kinderen & JongerenArmoedebestrijding
1 plaats over.
Maatschappelijke stage Delen
Speel-o-theek Hoogkarspel
#68468
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Speel-o-theek-Hoogkarspel/Maatschappelijke-stages/Kom-helpen-bij-de-speelgoeduitleen-van-de-Speel-o-theek/68468 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Speel-O-Theek Hoogkarspel leent speelgoed uit aan kinderen, volwassenen en scholen.

Uitgebreide omschrijving

Bij de Speel-o-theek kunnen volwassenen, grootouders en kinderen leuk speelgoed lenen. We hebben jouw hulp nodig om dit in goede banen te laten leiden.


Je kunt ons helpen door: te woord staan van klanten; speelgoed uitlenen; speelgoed tellen dat weer terugkomt; bijhouden van de kas nadat mensen betalen.


We zijn open op de volgende tijden:

  • Zaterdag van 11:00 uur tot 13:00 uur
  • Woensdag van 14:00 uur tot 16:00 uur


Wat verwachten wij van ie?:

Je verleent goede informatie aan onze klanten (wij vertellen je wat je moet weten); Je telefoon staat tijdens werktijden uit.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Maatschappelijke stage Delen
Hoogkarspel Maatschappelijke stages > Speel-o-theek Hoogkarspel > Kom helpen bij de speelgoeduitleen van de Speel-o-theek

Over Speel-o-theek Hoogkarspel

Een Speel-o-Theek is een laagdrempelige organisatie met een groot bereik onder kinderen, (groot-) ouders, scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Door het uitlenen van speelgoed wordt aandacht besteed aan het belang van spelen.

Spelen hoort bij de ontwikkeling van kinderen, zowel in de voor- (0-4 jaar) als naschoolse (4-12 jaar) periode. Spelen is leuk en leerzaam, kinderen doen ervaring op, ontdekken wat kan en mag. Goed speelgoed lenen is hiervoor een uitstekend middel.