Skip Sidebar

Over ons

‘t Stadsplein richt zich op het bieden van culturele en sociale activiteiten voor alle bewoners van Stede Broec en omgeving. Vanuit het buurthuis organiseren we cursussen, activiteiten, workshops, ...

WelzijnBuurt & omgevingOuderen
Deel
Helpen bij de Rommelmarkt

Helpen bij de Rommelmarkt

Structureel werk · 4-6 uur/maand · Start vanaf 14 okt 2023
Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel, Netherlands
Gastheer/vrouwEvenement & festival
Kunst & cultuurKinderen & JongerenWelzijn
4 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Sociaal-cultureel centrum 't Stadsplein
#69134
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Sociaal-cultureel-centrum-T-Stadsplein1/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-de-Rommelmarkt/69134 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

1x per maand is er bij 't Stadsplein een rommelmarkt. Vind je het leuk om hier 1x per maand te komen helpen en allerlei klusjes te doen? Reageer dan snel.

Uitgebreide omschrijving

Elke maand wordt er op zaterdagmorgen (de 2e zaterdag van de maand) de rommelmarkt van 't Stadsplein georganiseerd. Mensen kunnen op de markt allerlei dingetjes en datjes kopen. Jij gaat helpen bij het opzetten van de kramen, het verwelkomen van de mensen, begeleid ze naar hun plek, verzorgt koffie en thee. Na afloop sluit je met je begeleider het pand af.


Wat verwachten wij van je?:

Je vindt het leuk om tijdens een markt te helpen;

Je houdt van afwisseling;

Je kunt samenwerken en vind het leuk om onder de mensen te zijn;

Je bent beschikbaar op zaterdag en liefst ook op vrijdagavond.

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen

Over Sociaal-cultureel centrum 't Stadsplein

‘t Stadsplein richt zich op het bieden van culturele en sociale activiteiten voor alle bewoners van Stede Broec en omgeving. Vanuit het buurthuis organiseren we cursussen, activiteiten, workshops, internationale uitwisselingen, themadagen en speciale evenementen. Ons sociaal cultureel centrum draait vooral ook door de enorme inzet van ongeveer 85 vrijwilligers met verschillende taken en verantwoordelijkheden, en tientallen stagiaires.