Helpen met een (fris)feest organiseren

Helpen met een (fris)feest organiseren

Structureel werk · Flexibele uren
Holenweg 14c, 1624 PB Hoorn, Nederland
Marketing & CommunicatieEvenement & festivalSociale mediaOntwerp
Kinderen & JongerenKunst & cultuur
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Pop- en cultuurcentrum Manifesto
#71357
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Pop--en-cultuurcentrum-Manifesto/Maatschappelijke-stages/Helpen-met-een-frisfeest-organiseren/71357 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je alles wat in Hoorn georganiseerd wordt saai? Help dan om zelf een feest te organiseren, met jouw eigen thema en muziek!

Uitgebreide omschrijving

Samen met Manifesto een paar spetterende frisfeesten organiseren. Je kunt dit heel goed samen met vrienden/vriendinnen doen. Jullie mogen zelf een thema bedenken, flyers en posters ontwerpen en rondbrengen en de zaal aankleden. Je mag samen met andere jongeren zelf helemaal bepalen hoe het feest er uit komt te zien, en doet dus alles samen. Je wordt hierin wel begeleid door een medewerker van Manifesto.


Wat verwachten wij van je?:

Je bent creatief en je weet van doorzetten. Verder ben je bereidt op avonden je stage te lopen.


Tijden:

Je kunt de voorbereiding van het feest erg flexibel in jouw eigen vrije tijd inplannen. Het frisfeest zelf is natuurlijk op avond.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Pop- en cultuurcentrum Manifesto

Manifesto bestaat als poppodium sinds 1999 en komt voort uit jongerencentrum Troll. Het programma biedt naast concerten van binnen- en buitenlandse bands, dance feesten en fris feesten voor tieners (FRIS en Club Festo). Verder maken muziekschool Boedijn en muziekschool Hoorn gebruik van de accommodatie voor muzieklessen en uitvoeringen. Ook popkoor Prestige oefent wekelijks in Manifesto. Verder kan je in Manifesto terecht voor dj workshops, geluidscursussen en het Hoorns Songwriters Gilde. Maandelijks organiseert Radio501 bluesconcerten onder de naam Blues on Sunday