Skip Sidebar

Over ons

Omring Nicolaas is een woonzorglocatie voor goede zorg en ondersteuning, van verzorging tot gespecialiseerde verpleging.

WelzijnOuderen
Deel
Ondersteuning in het Restaurant van een Verpleeghuis

Ondersteuning in het Restaurant van een Verpleeghuis

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 feb 2024 Voor ongeveer 8 weken
Azalealaan 18, 1614 LB Lutjebroek, Netherlands
Koken & etenGastheer/vrouw
WelzijnZorgOuderen
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Omring woonzorglocatie Nicolaas
#67092
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Omring-woonzorglocatie-Nicolaas1/Maatschappelijke-stages/Ondersteuning-in-het-Restaurant-van-een-Verpleeghuis/67092 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ondersteuning in het restaurant van een verpleeghuis.

Uitgebreide omschrijving

Bij Omring leveren we samen de beste zorg dichtbij en dat doen we met liefde, aandacht en plezier én heel graag samen met jou. Voor onze bewoners zijn de maaltijden een belangrijk moment van de dag. Daarom streven wij naar een heerlijke en gezonde maaltijd en een gastvrij restaurant. 

 

In het oosten van West-Friesland ligt het Nicolaas. Dit woonzorgcentrum in Lutjebroek is een locatie voor mensen met dementie en somatische beperkingen. Wij bieden hun een thuis waarin zij op een respectvolle en prettige manier hun leven kunnen voortzetten. Daarnaast kunnen mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen hier tijdelijk terecht. Ook bieden wij dagbehandeling voor mensen met dementie. 

 

Nicolaas is een 24-uurs bedrijf en bied plaats aan 145 bewoners. 

 

Nicolaas beschikt over een restaurant waar bewoners en cliënten welkom zijn voor het ontbijt, broodmaaltijd en warme maaltijd. Ook collega's, bewoners van de aanleuningwoningen, naaste van bewoners en mensen uit de wijk zijn welkom tijdens deze maaltijdmomenten. Onder de middag bieden wij een kleine kaart aan voor onze gasten. 

  • 08:00 t/m 10:00 uur – Ontbijt 
  • 11:30 t/m 13:30 uur – Kleine Kaart 
  • 12:30 t/m 13:00 uur – Warme Maaltijd 
  • 17:00 t/m 18:00 uur – Broodmaaltijd 

 

De gastvrouwen verzorgen dagelijks voor 30 bewoners het ontbijt en broodmaaltijd. Wij koken dagelijks voor 80 bewoners een warme maaltijd. Ongeveer 30 bewoners eten de warme maaltijd in het restaurant, overige bewoners doen dat op afdeling in hun appartement of op de huiskamer. De warme maaltijd wordt grotendeels vers bereid en daarnaast maken we gebruik van halffabricaten. Wij koken dagelijks het zogeheten Chefsmenu, dit menu wordt vers bereid. Door het aanbieden van één menu heb je minder voedselverspilling. Voor de bewoners die het Chefsmenu echt niet lekker vinden maken we een alternatief menu, gemiddeld kiezen hier 5 bewoners per dag voor. Wij maken gebruik van een seizoensgebonden menucyclus, deze veranderd vier keer per jaar. 

 

Nicolaas Restauratief heeft in totaal 10 vaste medewerkers in dienst en kan daarnaast terugvallen op de Flexpool binnen Omring. Dagelijks zijn er 1 kok en 3 gastvrouwen werkzaam op locatie. 

 

De werkdagen voor een maatschappelijke stagiaire zijn op zaterdag en/of zondag en de werktijden zijn van 7:30 t/m 13:30 uur. Samen met de gastvrouw verzorg jij het ontbijt en onder de middag help je mee met het uitserveren van de warme maaltijd. Daarnaast onderneem je diverse andere werkzaamheden in het restaurant en de afwaskeuken. 

 

Is je interesse gewekt? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Lutjebroek Maatschappelijke stages > Omring woonzorglocatie Nicolaas > Ondersteuning in het Restaurant van een Verpleeghuis

Over Omring woonzorglocatie Nicolaas

Omring Nicolaas is een woonzorglocatie voor goede zorg en ondersteuning, van verzorging tot gespecialiseerde verpleging.