Skip Sidebar

Over ons

Het Gezinspaviljoen ligt in Bovenkarspel in West-Friesland en maakt deel uit van de gemeente Stedebroec. Het station is op loopafstand. Het Gezinspaviljoen is een sfeervol wooncomplex ...

ZorgOuderen
Deel
Onze bewoners verwennen tijdens een beautymiddag

Onze bewoners verwennen tijdens een beautymiddag

Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week
Gezinspaviljoen 1, 1611 BJ Bovenkarspel, Nederland
ZorgMaatje & buddyOndersteunend werk
ZorgOuderen
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Omring locatie Gezinspaviljoen
#70299
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Omring-locatie-Gezinspaviljoen/Maatschappelijke-stages/Onze-bewoners-verwennen-tijdens-een-beautymiddag/70299 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Draai jij je handen niet om voor nagels lakken, de haren doen of een maskertje?

Uitgebreide omschrijving

Bij ons wonen mensen die leiden aan dementie. De dames vinden het leuk om in de watten gelegd te worden tijdens een beautymiddag.


Denk aan nagels lakken, een handmassage, make up, een maskertje, enzovoorts. Ben jij graag met beauty bezig en vindt je het leuk om iets in de zorg te doen? Reageer dan snel!


Je kunt deze stage op donderdag- of vrijdagmiddag doen.


We verwachten respect, gezelligheid, initiatief. Netjes gekleed maar vooral enthousiasme

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Bovenkarspel Maatschappelijke stages > Omring locatie Gezinspaviljoen > Onze bewoners verwennen tijdens een beautymiddag

Over Omring locatie Gezinspaviljoen

Het Gezinspaviljoen ligt in Bovenkarspel in West-Friesland en maakt deel uit van de gemeente Stedebroec. Het station is op loopafstand. Het Gezinspaviljoen is een sfeervol wooncomplex. Alle appartementen hebben een eigen ruime badkamer en een klein keukenblokje om het ontbijt klaar te maken en om koffie en thee te zetten. De appartementen zijn verdeeld over verschillende woongroepen. Alle woongroepen beschikken over een gezamenlijke keuken en huiskamer. Als bewoner van de woongroep eet u over het algemeen met uw medebewoners samen in de gezellige huiskamer. Er is een mooi terras aan de vijverkant en een tuin aan de achterzijde. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd.