Skip Sidebar

Over ons

Het Gezinspaviljoen ligt in Bovenkarspel in West-Friesland en maakt deel uit van de gemeente Stedebroec. Het station is op loopafstand. Het Gezinspaviljoen is een sfeervol wooncomplex ...

ZorgOuderen
Deel
Kun jij poolen?

Kun jij poolen?

Project (Tijdelijk) · 1–2 uur/week
Gezinspaviljoen 1, 1611 BJ Bovenkarspel, Nederland
ZorgMaatje & buddyOndersteunend werk
ZorgOuderen
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Omring locatie Gezinspaviljoen
#70300
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Omring-locatie-Gezinspaviljoen/Maatschappelijke-stages/Kun-jij-poolen/70300 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Weet jij hoe je poolbiljart moet spelen? Deze meneer speelt graag op zaterdag een potje met je.

Uitgebreide omschrijving

Bij ons wonen mensen die leiden aan dementie. Er woont hier een oudere meneer die graag met mensen een potje pool(biljart) speelt. Hij heeft alleen niet zoveel mensen om het mee te spelen.


Kun jij poolen en heb je op zaterdag wel wat tijd over? Reageer dan snel!


We verwachten respect, gezelligheid, initiatief. Netjes gekleed maar vooral enthousiasme

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Omring locatie Gezinspaviljoen

Het Gezinspaviljoen ligt in Bovenkarspel in West-Friesland en maakt deel uit van de gemeente Stedebroec. Het station is op loopafstand. Het Gezinspaviljoen is een sfeervol wooncomplex. Alle appartementen hebben een eigen ruime badkamer en een klein keukenblokje om het ontbijt klaar te maken en om koffie en thee te zetten. De appartementen zijn verdeeld over verschillende woongroepen. Alle woongroepen beschikken over een gezamenlijke keuken en huiskamer. Als bewoner van de woongroep eet u over het algemeen met uw medebewoners samen in de gezellige huiskamer. Er is een mooi terras aan de vijverkant en een tuin aan de achterzijde. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd.