Skip Sidebar

Over ons

De Maatschappelijke Stage (MaS) is één van de stages die leerlingen op het voortgezet onderwijs lopen. De MaS vindt plaats binnen of buiten schooltijd en wanneer nodig, ook in de vakanties ...

Kinderen & Jongeren
Deel
NLdoet - vrijdag 10 maart

NLdoet - vrijdag 10 maart

Event · 10 mrt 2023, 09:00 - 15:00
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenKlussenTuinierenBuiten
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
MaS West Friesland
#55852
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/MAS-West-Friesland/Maatschappelijke-stages/NLdoet---vrijdag-10-maart/55852 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Doe op vrijdag 10 maart mee tijdens de grootste vrijwilligersdag van Nederland!

Uitgebreide omschrijving

Je kunt ook jouw stage lopen door mee te doen aan NLdoet op vrijdag 10 of zaterdag 11 maart. Tijdens NLdoet wordt er door heel West-Friesland door veel mensen vrijwilligerswerk gedaan. Bij de sportclub, theater, zorginstelling, of bij een basisschool. De klusjes die tijdens NLdoet gedaan worden zijn heel verschillend. Daarom zit er voor iedereen wel wat bij. Denk aan werken in de tuin, een sportkantine schoonmaken, een muurtekening in-schilderen, of de zolder van een basisschool opruimen.


In veel gevallen is het ook mogelijk voor jouw stage mee te doen aan NLdoet. Wat je dit schooljaar tijdens NLdoet kunt doen is nog niet bekend. Lijkt het je wel leuk om mee te doen? Dan kun je op deze vacature reageren. Wij laten het je dan weten als er meer bekend is. Dit is waarschijnlijk in januari.


Let op: deze vacature is voor vrijdag 10 maart. Wil je wel meedoen, maar mag je niet onder schooltijd stagelopen, klik dan aan de rechterkant van deze pagina op MaS West-Friesland en zoek de vacature voor zaterdag 11 maart.


U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over MaS West Friesland

De Maatschappelijke Stage (MaS) is één van de stages die leerlingen op het voortgezet onderwijs lopen. De MaS vindt plaats binnen of buiten schooltijd en wanneer nodig, ook in de vakanties. Op deze wijze maken jongeren kennis met vrijwilligerswerk en worden ze uitgedaagd om zich onbetaald in te zetten voor hun leefomgeving en voor anderen. Vrijwilligerspunt vervult de makelaarsfunctie en heeft meer dan 15 jaar ervaring met de MaS. Wij werken daarin samen met scholen in het voortgezet onderwijs en de gemeenten in Westfriesland en we onderhouden het contact met de vrijwilligersorganisaties in de regio.