Skip Sidebar

Over ons

De Maatschappelijke Stage (MaS) is één van de stages die leerlingen op het voortgezet onderwijs lopen. De MaS vindt plaats binnen of buiten schooltijd en wanneer nodig, ook in de vakanties ...

Kinderen & Jongeren
Deel
Heb jij zelf al een stage gevonden? Vraag dan hier toestemming.

Heb jij zelf al een stage gevonden? Vraag dan hier toestemming.

Taak · 8 uur
Bovenkarspel, Noord-Holland, Nederland
Boodschappen doenVervoerFotografie & filmOnderzoekFondsenwervingHulpverleningOndersteunend werkReceptieKoken & etenMuziekBegeleidingEngelsOnderwijsFinanciënNederlandsWebsite makenWinkelCoördinerenBusiness DevelopmentBestuurGastheer/vrouwHandwerkenLobbyingCreatiefAdvies & MentoringArabischEerste hulpAdministratieVertalenMarketing & CommunicatieAndersGebarentaalJuridischOntwerpSociaal contactDuitsTrainingSociale mediaProgrammerenMaatje & buddyElektronicaVoedselbankenActiviteiten begeleidenData ScienceEvenement & festivalSportComputerKlussenZorgTuinierenZwerfafvalCampagne voerenBuitenSchoolbestuur
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
MaS West Friesland
#68462
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/MAS-West-Friesland/Maatschappelijke-stages/Heb-jij-zelf-al-een-stage-gevonden-Vraag-dan-hier-toestemming/68462 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je zelf al een leuke stage gevonden in de gemeente Stede Broec? Vraag dan toestemming, door op deze vacature te reageren.

Uitgebreide omschrijving

We vinden het belangrijk om te weten waar je stage gaat lopen, zodat wij kunnen checken of dit een geschikte plek is. Het is namelijk belangrijk dat het een non-profit organisatie is en er wordt gewerkt met vrijwilligers.


Heb je dus een stage gevonden buiten onze site om? Dat kan! Maar dan willen we de stage wel even controleren. Je meldt jouw stageplek aan door rechtsboven in de blauwe balk op 'Aanmelden' te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben klik dan op 'Stel de contactpersoon een vraag'.


Groetjes,

Anouschka en Klaas-Jan

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Bovenkarspel Maatschappelijke stages > MaS West Friesland > Heb jij zelf al een stage gevonden? Vraag dan hier toestemming.

Over MaS West Friesland

De Maatschappelijke Stage (MaS) is één van de stages die leerlingen op het voortgezet onderwijs lopen. De MaS vindt plaats binnen of buiten schooltijd en wanneer nodig, ook in de vakanties. Op deze wijze maken jongeren kennis met vrijwilligerswerk en worden ze uitgedaagd om zich onbetaald in te zetten voor hun leefomgeving en voor anderen. Vrijwilligerspunt vervult de makelaarsfunctie en heeft meer dan 15 jaar ervaring met de MaS. Wij werken daarin samen met scholen in het voortgezet onderwijs en de gemeenten in Westfriesland en we onderhouden het contact met de vrijwilligersorganisaties in de regio.