Helpen bij de Halloweenfair in Hem

Helpen bij de Halloweenfair in Hem

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 2 okt 2023
Hem, Noord-Holland, Nederland
JeugdwerkEvenement & festivalBuiten
Buurt & omgevingSport & RecreatieKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Halloweenfair in Hem
#69933
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Halloweenfair-in-Hem1/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-de-Halloweenfair-in-Hem/69933 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd je van Halloween? Kom dan helpen met griezelspelletjes of met de opbouw.

Uitgebreide omschrijving

Op 7 en 8 oktober organiseren wij een hele leuke Halloweenfair in Hem. Dit is een uniek, tweedaags familie- en kinderevenement. Er is een gezellige Halloweensfeermarkt, muziek, theater, lekker eten, maar natuurlijk vooral de Halloweenkinderspelletjes en een Spookhuis! Daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden en er is een workshops pompoen uithollen.

 

We kunnen hier nog wel wat hulp bij gebruiken. Je kunt helpen bij het uithollen en versieren van pompoenen, of helpen bij de spelletjes, zoals Spookje hakken of Snotje graaien.

 

Heb je tijdens Halloween al andere plannen, dan kun je ook nog helpen met de opbouw van de Halloweenfair in Hem. Onder andere helpen met tenten opbouwen, plastic ophangen, hekken plaatsen, enzovoorts.

 

Dagen en tijden:

Voorbereiding: 2 t/m 6 oktober.

Halloweenfair: 7 oktober, 15.00 – 21.00, en 8 oktober, 11.00 – 17.00.

 

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en heb je affiniteit met kinderen dan is dit een hele leuke stageplek! 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Halloweenfair in Hem

Op 7 en 8 oktober organiseren wij een hele leuke Halloweenfair. Dit is een uniek, tweedaags familie- en kinderevenement. Er is een gezellige Halloweensfeermarkt, muziek, theater, lekker eten, maar natuurlijk vooral de Halloweenkinderspelletjes en een Spookhuis! Daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden en er is een workshops pompoen uithollen.