Handige sleutelaar voor onze fietsenwerkplaats

Handige sleutelaar voor onze fietsenwerkplaats

Project (Tijdelijk) · 4–12 uur/week
Dampten 16, 1624 NR Hoorn, Nederland
Klussen
ArmoedebestrijdingKinderen & JongerenVluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Fietsjes voor Minima
#71384
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Fietsjes-voor-Minima1/Maatschappelijke-stages/Handige-sleutelaar-voor-onze-fietsenwerkplaats/71384 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Weet jij een rem af te stellen, een ketting te smeren, een band te plakken en een fietsbel weer te laten rinkelen? Dan zoeken we jou!

Uitgebreide omschrijving

Sleutel je graag aan een fiets en wil je een ander helpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij knappen fietsjes op voor kinderen en ouderen en geven deze gratis weg. Door toenemende drukte komen we handige sleutelaars te kort.


Drie middagen per week zijn we in onze werkplaats aan de gang om gedoneerde fietsen weer zo op te knappen, dat ze weer veilig de weg op kunnen.


Fietsen die bij particulieren en gemeenten vandaan komen, worden bij ons nagekeken, hersteld waar nodig, zodat mensen veilig de weg op kunnen, en kinderen en jongeren zelf naar school kunnen.


Is er even geen fiets op te knappen, dan zijn er fietsen die schoongemaakt moeten worden, of onderdelen die gesorteerd moeten worden. Kortom: genoeg te doen!


De werkplaats is open op:

  • Maandag   10:00 – 14:00
  • Woensdag 10:00 – 13:45
  • Donderdag 10:00 – 14:00


Mag je van school niet overdag stagelopen, dan kun je dit in de schoolvakanties doen.


Je bent welkom om ons mee te helpen, reageer op de vacature en we nemen contact met je op!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Fietsjes voor Minima

Jan & Lida helpen groot en klein met veel passie uit de doelgroep minma aan een GRATIS tweedehands fiets.
We willen niet dat de kinderen en ouderen worden buiten gesloten want zonder fiets heb je niets en kan dan worden buitengesloten en dat willen wij voorkomen.