Skip Sidebar

Over ons

De Huiskamer in Medemblik biedt mensen vanaf 50 jaar met eenzaamheidsklachten en/of een beginstadium van dementie een plek om samen te zijn. Om samen gezellig en nuttig bezig te zijn en te genieten ...

OuderenWelzijn
Deel
Stage bij De Huiskamer in Medemblik

Stage bij De Huiskamer in Medemblik

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 4 sep 2023
Nieuwstraat 15, 1671 BA Medemblik, Nederland
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwBegeleiding
OuderenWelzijn
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
De Huiskamer in Medemblik
#68441
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/De-Huiskamer-in-Medemblik/Maatschappelijke-stages/Stage-bij-De-Huiskamer-in-Medemblik/68441 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Oudere mensen die nog zelfstandig wonen, kunnen bij ons dagbesteding krijgen. Kom jij iets leuks met ze doen?

Uitgebreide omschrijving

Over De Huiskamer: De cliënten die bij ons komen wonen nog zelfstandig thuis, maar hebben wel veel zorg en aandacht nodig. Om te zorgen dat hun mantelzorgers (verzorgende naasten) tijd voor ontspanning hebben, kunnen de ouderen voor dagbesteding overdag bij ons terecht.


Werkzaamheden: Als stagiair ga je bij ons helpen tijdens ons gezamenlijk huishouden. Denk dus aan koffie en thee zetten en uitdelen, spelletjes spelen, samen buiten wandelen en andere activiteiten ondernemen. Net waar de cliënten zelf behoefte aan hebben.


Wat verwachten wij van je? Je bent rustig, liefdevol en eerlijk, en je vindt het leuk om de cliënten een fijne dag te bezorgen op de dagbesteding.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Medemblik Maatschappelijke stages > De Huiskamer in Medemblik > Stage bij De Huiskamer in Medemblik

Over De Huiskamer in Medemblik

De Huiskamer in Medemblik biedt mensen vanaf 50 jaar met eenzaamheidsklachten en/of een beginstadium van dementie een plek om samen te zijn. Om samen gezellig en nuttig bezig te zijn en te genieten van de mooie dingen in het leven. Ook hebben we een winkel waar we zelfgemaakte en zorgvuldig geselecteerde cadeauartikelen verkopen. De Huiskamer: een plek waar je niet alleen bént en een plek waar je niet alléén bent.