Skip Sidebar

Over ons

Clean 2 Anywhere is en collectief van nieuwsgierige mensen die al experimenterend op zoek zijn naar ontdekkingen die helpen om de transitie naar een circulaire maatschappij te versnellen. Want als je ...

Natuur & Milieu
Deel
Zet jij je graag in voor het milieu?

Zet jij je graag in voor het milieu?

Project (Tijdelijk) · 1–8 uur/week
Schelphoek, 1621 MK Hoorn, Nederland
HandwerkenSociale mediaComputerKlussenZwerfafvalBuiten
Natuur & Milieu
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Clean 2 Anywhere
#69043
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Clean-2-Anywhere/Maatschappelijke-stages/Zet-jij-je-graag-in-voor-het-milieu/69043 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil je actie ondernemen voor een schonere wereld? Van afval tot schip, ze doen het bij Clean 2 Anywhere!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij graag bezig met duurzaamheid en wil je hier actie in ondernemen? Clean 2 Anywhere in Hoorn is op zoek naar stagiaires!


Clean 2 Anywhere is een stichting met het motto; weggooien is zonde. Hun missie is bijdragen aan een schone en groene wereld. Ze zijn daarom een eigen werf gestart waarin ze schepen bouwen van afval. Naast dat zij schepen bouwen, doen ze nog veel meer omtrent duurzaamheid. Ze wekken hun eigen energie op, organiseren stadsjuttersevenementen (waarbij ze afval verzamelen en dit transformeren tot grondstoffen), geven voorlichtingen bij scholen en nog veel meer.


Ze zijn hiervoor op zoek naar verschillende stagiaires, er is van alles mogelijk! Denk aan helpen bij het bouwen van de schepen, helpen bij het informatiecentrum, schilder werkzaamheden, social media / ICT, in de tuin en zo is er nog veel meer te doen. Je bent welkom om een dagje mee te lopen en te kijken wat er bij je past!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Hoorn Maatschappelijke stages > Clean 2 Anywhere > Zet jij je graag in voor het milieu?

Over Clean 2 Anywhere

Clean 2 Anywhere is en collectief van nieuwsgierige mensen die al experimenterend op zoek zijn naar ontdekkingen die helpen om de transitie naar een circulaire maatschappij te versnellen. Want als je steeds blijft doen wat je altijd al deed dan krijg je wat je altijd kreeg.