Skip Sidebar

Over ons

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, ...

Sport & Recreatie
Deel
Verslagen schrijven over jeugdwedstrijden

Verslagen schrijven over jeugdwedstrijden

Structureel werk · 2–4 uur/week
Sportlaan 2, 1623 ML Hoorn, Nederland
Lezen & schrijvenSport
Sport & Recreatie
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Voetbalvereniging Always Forward
#58785
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Voetbalvereniging-Always-Forward/Maatschappelijke-stages/Verslagen-schrijven-over-jeugdwedstrijden/58785 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om te schrijven? Kom ons dan helpen als reporter van de jeugdwedstrijden.

Uitgebreide omschrijving

Je gaat een wedstrijdverslag schrijven wat op de website en op Facebook komt en wat iedereen kan lezen. Je schrijft over:

Wat ging er vooraf aan de wedstrijd?;

Wat gebeurt er tijdens de wedstrijd?;

Hoe was het na afloop van de wedstrijd?;


Wat verwachten wij van je?:

Je hebt kennis van voetbal;

Je vindt het leuk om te schrijven en kunt goed Nederlands schrijven;

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Hoorn Maatschappelijke stages > Voetbalvereniging Always Forward > Verslagen schrijven over jeugdwedstrijden

Over Voetbalvereniging Always Forward

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, met enthousiaste spelers op zaterdag en op zondag. Opvallend aan de club is het groeiende aantal damesleden en een ruim bemeten jeugdafdeling. Een afdeling barstensvol talent, dat wordt opgeleid middels een doortimmerd jeugdplan. Minstens zo belangrijk echter vinden wij de aandacht voor het sociale aspect. Elkaar steunen, stimuleren en zonodig corrigeren; dat is Forward ten voeten uit.

Dankzij de onvermoeibare inzet van onze talrijke vrijwilligers is de club in staat veel verschillende activiteiten te ontplooien. Dat gaat veel verder dan het verzorgen van een uitstekende wedstrijdorganisatie: een duintraining, de kerstinstuif, sinterklaasfeesten, clinics door bvo's, FIFA 17 toernooi, klaverjasdrives; het is slechts een greep uit het aanbod. Dat is typisch sv Always Forward. Méér dan een club.