Skip Sidebar

Over ons

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, ...

Sport & Recreatie
Deel
Helpen met het organiseren van een voetbaltoernooi

Helpen met het organiseren van een voetbaltoernooi

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 mei 2023 Voor ongeveer 8 weken
Sportlaan 2, 1623 ML Hoorn, Nederland
SportEvenement & festivalCoördineren
Sport & Recreatie
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Voetbalvereniging Always Forward
#58784
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Voetbalvereniging-Always-Forward/Maatschappelijke-stages/Helpen-met-het-organiseren-van-een-voetbaltoernooi/58784 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom je ons helpen met het organiseren van een voetbaltoernooi?

Uitgebreide omschrijving

Elk jaar organiseren we na het einde van het voetbalseizoen een voetbaltoernooi. Hier is altijd veel voor te doen, dus we kunnen altijd wel wat hulp gebruiken.


Lijkt het je leuk om te helpen met het organiseren en vormgeven van het voetbaltoernooi? Heb je tijd over in mei en juni? Meld je dan snel aan!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Hoorn Maatschappelijke stages > Voetbalvereniging Always Forward > Helpen met het organiseren van een voetbaltoernooi

Over Voetbalvereniging Always Forward

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, met enthousiaste spelers op zaterdag en op zondag. Opvallend aan de club is het groeiende aantal damesleden en een ruim bemeten jeugdafdeling. Een afdeling barstensvol talent, dat wordt opgeleid middels een doortimmerd jeugdplan. Minstens zo belangrijk echter vinden wij de aandacht voor het sociale aspect. Elkaar steunen, stimuleren en zonodig corrigeren; dat is Forward ten voeten uit.

Dankzij de onvermoeibare inzet van onze talrijke vrijwilligers is de club in staat veel verschillende activiteiten te ontplooien. Dat gaat veel verder dan het verzorgen van een uitstekende wedstrijdorganisatie: een duintraining, de kerstinstuif, sinterklaasfeesten, clinics door bvo's, FIFA 17 toernooi, klaverjasdrives; het is slechts een greep uit het aanbod. Dat is typisch sv Always Forward. Méér dan een club.