Skip Sidebar

Over ons

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, ...

Sport & Recreatie
Deel
Assistent Cluster Trainer

Assistent Cluster Trainer

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 1 apr 2024 Voor ongeveer 8 weken
Sportlaan 2, 1623 ML Hoorn, Nederland
TrainingActiviteiten begeleidenBuitenSportJeugdwerkCoördinerenSociaal contact
Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Voetbalvereniging Always Forward
#70742
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Voetbalvereniging-Always-Forward/Maatschappelijke-stages/Assistent-Cluster-Trainer/70742 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij goed met kinderen,vind je het leuk om een stukje voetbal training te verzorgen? loop dan nu stage als Assistent Cluster Trainer bij S.V. Always Forward.

Uitgebreide omschrijving

Assistent Cluster Trainer:


Op maandag en Woensdag is er voor de jeugd teams een Cluster training. Dit houd in dat er op een veld 4 tot 6 oefeningen klaar staan waar dan verschillende jeugd teams door rouleren.

Als Assistent Cluster trainer, sta jij als vast gezicht bij een van de oefeningen. Je helpt de kinderen met de oefening door deze uit te leggen en of voor te doen. Daarnaast draag je zorg voor de perfecte overgang van oefening naar oefening.


Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je inzetbaar bent van af 16:45 tot 18:45
  • Dat je helpt met opbouwen en afbouwen van de training
  • Dat je goed in de omgang bent met kinderen
  • Dat je graag hulp bied tijdens de oefeningen
  • Dat je gemotiveerd en enthousiast bent.


Wanneer kan je dit uitvoeren?

  • Maandag 16:45 - 18:45
  • Woensdag 16:45 - 18:45
  • Eventueel andere tijden/dagen in overleg.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Voetbalvereniging Always Forward

sv Always Forward is meer dan een club. Al sinds 1921 is het een vereniging met hart voor haar leden; de actieve én de niet actieve. sv Always Forward is met meer dan 1.250 leden een grote vereniging, met enthousiaste spelers op zaterdag en op zondag. Opvallend aan de club is het groeiende aantal damesleden en een ruim bemeten jeugdafdeling. Een afdeling barstensvol talent, dat wordt opgeleid middels een doortimmerd jeugdplan. Minstens zo belangrijk echter vinden wij de aandacht voor het sociale aspect. Elkaar steunen, stimuleren en zonodig corrigeren; dat is Forward ten voeten uit.

Dankzij de onvermoeibare inzet van onze talrijke vrijwilligers is de club in staat veel verschillende activiteiten te ontplooien. Dat gaat veel verder dan het verzorgen van een uitstekende wedstrijdorganisatie: een duintraining, de kerstinstuif, sinterklaasfeesten, clinics door bvo's, FIFA 17 toernooi, klaverjasdrives; het is slechts een greep uit het aanbod. Dat is typisch sv Always Forward. Méér dan een club.