Skip Sidebar

Over ons

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Stagiaire bij jongereninloop The Sub

Stagiaire bij jongereninloop The Sub

Structureel werk · 0–3 uur/week
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof, Netherlands
Begeleiding
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof
#59424
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Sociaal-Cultureel-Centrum-De-Schoof/Maatschappelijke-stages/Stagiaire-bij-jongereninloop-The-Sub/59424 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Schoof is een cultureel centrum in Wervershoof waar allemaal leuke activiteiten georganiseerd worden.

Uitgebreide omschrijving

Dit is een jongereninloop en hier zoeken wij nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de opbouw (biljart, zaal, bar, enz.), muziek, mee denken met de andere vrijwilligers om de Sub op te leuken of thema’s (een echte discoavond of iets dergelijks). Lijkt het je wel leuk kom anders een keer langs om te kijken wat de Sub inhoud en praat met de vrijwilligers over de inloop.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met elkaar verbinden. Wij geloven erin dat je samen verder komt dan alleen. En dat op alle vlakken binnen een dorp als Wervershoof en de omliggende woonkernen. Het verbinden van mensen op persoonlijk niveau, maar ook op zakelijk niveau of op regionaal niveau (tussen dorpen onderling) helpt ons samen verder te gaan, waar je als individu zou stoppen. En daar wilt De Schoof het voortouw in nemen.