Skip Sidebar

Over ons

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Kom jij bij de Kokkies samen met jonge kinderen koken?

Kom jij bij de Kokkies samen met jonge kinderen koken?

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 31 aug 2021
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof, Netherlands
Koken & eten
Buurt & omgevingKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof
#44035
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Sociaal-Cultureel-Centrum-De-Schoof/Maatschappelijke-stages/Kom-jij-bij-de-Kokkies-samen-met-jonge-kinderen-koken/44035 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houdt je van koken en vindt je het leuk om met kinderen te werken, dan is de Kokkies een leuke stageplek voor jou!

Uitgebreide omschrijving

De Kokkies is een activiteit voor de jongere groepen van de basisschool. Hier gaan ze groepsgewijs koken onder begeleiding van een paar vaste vrijwilligers. Vind je het leuker om gewoon hand en spandiensten te doen en de kinderen te begeleiden bij het koken of heb je zelf simpele kookideeën dan ben je van harte welkom.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Wervershoof Maatschappelijke stages > Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof > Kom jij bij de Kokkies samen met jonge kinderen koken?

Over Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met elkaar verbinden. Wij geloven erin dat je samen verder komt dan alleen. En dat op alle vlakken binnen een dorp als Wervershoof en de omliggende woonkernen. Het verbinden van mensen op persoonlijk niveau, maar ook op zakelijk niveau of op regionaal niveau (tussen dorpen onderling) helpt ons samen verder te gaan, waar je als individu zou stoppen. En daar wilt De Schoof het voortouw in nemen.