Skip Sidebar

Over ons

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Helpen bij de Kindervakantiespelen (zomervakantie)

Helpen bij de Kindervakantiespelen (zomervakantie)

Structureel werk · 0–20 uur/week
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof, Netherlands
Activiteiten begeleiden
Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deze Maatschappelijke stage is verlopen Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.3 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof
#44032
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Sociaal-Cultureel-Centrum-De-Schoof/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-de-Kindervakantiespelen-zomervakantie/44032 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Schoof is een cultureel centrum in Wervershoof waar allemaal leuke activiteiten georganiseerd worden.

Uitgebreide omschrijving

Activiteit in de zomervakantie waarbij 200 kinderen een week worden vermaakt met spelletjes, huttenbouwen, speurtochten, spokentocht, polderschuit varen en waterspelletjes. Ons team vrijwilligers bestaat uit jongeren tussen de 14 en 30 jaar oud en zijn op zoek naar stagiairs die 16 jaar of ouder zijn. Het evenement is opgesplitst in 2 weken (week 1: 11 juli t/m 15 juli 2021 en week 2: 18 t/m 22 juli 2021). Daarnaast komen alle vrijwilligers nog op andere momenten bij elkaar om de activiteitenweek voor te bereiden. Lijkt het je leuk om kinderen te begeleiden bij leuke activiteiten? Reageer dan op deze leuke stage!


Wat verwachten wij van je?: Je kan en mag tijdens de zomervakantie stagelopen. Dit moet je aan school vragen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze Maatschappelijke stage is verlopen Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.3 plaatsen over.
Maatschappelijke stage Delen
Wervershoof Maatschappelijke stages > Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof > Helpen bij de Kindervakantiespelen (zomervakantie)

Over Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof

De Schoof is een stichting waar het draait om mensen. Een stichting die zijn bestaansrecht heeft door in verbinding te staan met mensen. In de breedste zin van het woord wilt De Schoof mensen met elkaar verbinden. Wij geloven erin dat je samen verder komt dan alleen. En dat op alle vlakken binnen een dorp als Wervershoof en de omliggende woonkernen. Het verbinden van mensen op persoonlijk niveau, maar ook op zakelijk niveau of op regionaal niveau (tussen dorpen onderling) helpt ons samen verder te gaan, waar je als individu zou stoppen. En daar wilt De Schoof het voortouw in nemen.