Skip Sidebar

Over ons

Wie wordt er nu niet blij van kuikentjes?
Het is zo ontzettend leuk dat jong en oud er van kan genieten.

Stichting Knuffelkuiken verhuurt iedere maand +/- 40 broedmachines voor het uitbroeden van ...

DierenwelzijnOnderwijsKinderen & Jongeren
Deel
Allround kuikenmedewerker

Allround kuikenmedewerker

Structureel werk · 0–6 uur/week
De Gouw 17A, 1611 BS Bovenkarspel, Nederland
WinkelDieren verzorgenSociaal contact
DierenwelzijnOnderwijsKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Stichting Knuffelkuiken
#50136
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Stichting-Knuffelkuiken1/Maatschappelijke-stages/Allround-kuikenmedewerker/50136 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij zorgt ervoor, samen met de andere vrijwilligers, dat onze klanten de juiste materialen en informatie meekrijgen om kuikens te verzorgen.

Uitgebreide omschrijving

Bij Stichting Knuffelkuiken hebben mensen de kans om het proces van ei tot kip mee te maken. Gezinnen, scholen, verpleeghuizen etc. kunnen bij ons een broedmachineproject of kuikenproject aanschaffen en krijgen/lenen ze van ons alle materialen, informatie en begeleiding die ze nodig hebben om eieren uit te broeden en kuikens groot te brengen. Naast de projecten verkopen wij ook kippenvoer.


1x per maand op zondag van 10 tot 15uurhebben we een grote uitgifte dag van broedmachines en/of kuikentjes.

Iedere zondagochtend zijn wij geopend van 10 tot 12 voor klanten die hun materialen van de projecten terug komen brengen of kippenvoer kopen.


Wat ga jij doen?

Je komt in een leuk, open en spontaan team van vrijwilligers terecht. Wekelijks is onze loods in Bovenkarspel geopend op zondag voor klanten om advies te vragen over kippen, verkoop van kippen en kippenvoer en het ophalen en terugbrengen van huurmaterialen.

Samen met de andere vrijwilligers zorg jij ervoor dat de klanten de juiste materialen meekrijgen voor het uitbroeden van eieren en het verzorgen van de kippen.

Daarnaast neem je de materialen in ontvangst die teruggebracht worden, verkoop je af en toe een zakje kippenvoer of een paar gekke kippen-sokken, en hebben we het vooral heel erg gezellig met elkaar.


Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kan je iedere week komen, om de week of maandelijks.


En wees gerust, je hoeft niet kip-kundig te zijn, oftewel, ervaring met of kennis van kippen te hebben. Daar hebben we ervaren vrijwilligers voor.


Ben jij enthousiast geworden? neem dan snel contact op!


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Stichting Knuffelkuiken

Wie wordt er nu niet blij van kuikentjes?
Het is zo ontzettend leuk dat jong en oud er van kan genieten.

Stichting Knuffelkuiken verhuurt iedere maand +/- 40 broedmachines voor het uitbroeden van kippeneieren. Deze broedmachines zetten we neer bij bijvoorbeeld scholen, verpleeghuizen, gastouders en particulieren die het proces van ei tot kip willen meemaken.

Onze klanten krijgen van ons de juiste materialen mee voor het uitbroeden en het verzorgen van de kuikens en daarnaast geven we alle informatie en begeleiding die ze nodig hebben bij dit proces. Uniek in Nederland en zeer populair bij jonge gezinnen.

Bij ons werken op dit moment 30 vrijwilligers van jong tot oud en iedereen draagt zijn of haar steentje bij voor de stichting. Bij ons is iedereen gelijk en iedereen welkom.