Skip Sidebar

Over ons

STG Hoorn is een enthousiaste groep jeugd en volwassenen die plezier heeft in de schaatssport. Sinds 1991 combineren wij de gezelligheid van een club met de ambitie van de sport. Bij STG Hoorn is dan ...

Sport & Recreatie
Deel
Helpen bij schaatstoernooien

Helpen bij schaatstoernooien

Structureel werk
Westfriese Parkweg, 1625 MA Hoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSport
Sport & Recreatie
De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
Schaatstrainingsgroep Hoorn
#26822
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/Schaatstrainingsgroep-Hoorn/Maatschappelijke-stages/Helpen-bij-schaatstoernooien/26822 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom helpen bij schaatstoernooien die georganiseerd worden. Tijden bijhouden, wissels in de gaten houden, lijnwachter, of eten en drinken uitdelen.

Uitgebreide omschrijving

Op IJsbaan de Westfries worden veel schaatstoernooien georganiseerd. STG Hoorn helpt eens in de paar weken met de organisatie hiervan en jij kan als stagiair hier goed bij helpen, in een paar functies.


- Je kunt als bochtencommissaris bij een bocht neergezet worden, waarbij je moet opletten of schaatsers niet met hun schaats over de rode lijn heengaan bij het nemen van de bocht.


- Het is ook mogelijk om ingezet te worden als kruiswisselwachter. Eens per ronde moeten schaatsers wisselen van baan, maar het moet wel goed bijgehouden worden of dit goed gedaan wordt.


- Tenslotte is het mogelijk om te helpen bij het bijhouden van de tijden van de schaatsers.


- Tijdens het eigen toernooi wat de vereniging organiseert in januari, is er vooral hulp nodig bij tasjes met drinken en eten uitdelen en lootjes verkopen.


Wat verwachten wij van je:

Je moet je goed kunnen concentreren, want het is heel belangrijk werk wat uitgevoerd wordt. Je moet meerdere dingen tegelijk kunnen doen. Telefoons mag je tijdens de stage niet gebruiken, alleen tijdens de pauzes.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze Maatschappelijke stage gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over Schaatstrainingsgroep Hoorn

STG Hoorn is een enthousiaste groep jeugd en volwassenen die plezier heeft in de schaatssport. Sinds 1991 combineren wij de gezelligheid van een club met de ambitie van de sport. Bij STG Hoorn is dan ook het hele jaar door iets te beleven. Of het nou gaat om wedstrijdschaatsen, marathons of juist de hardloop- en conditietrainingen in de zomer, STG Hoorn biedt voor ieder wat wils. Het hele jaar door worden er trainingen aangeboden door onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.