Skip Sidebar

Over ons

De Maatschappelijke Stage (MaS) is één van de stages die leerlingen op het voortgezet onderwijs lopen. De MaS vindt plaats binnen of buiten schooltijd en wanneer nodig, ook in de vakanties ...

Kinderen & Jongeren
Deel
NLdoet

NLdoet

Project (Tijdelijk) · 4–16 uur/week · Start vanaf 11 mrt 2022
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenKlussenTuinierenBuiten
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen
MaS West Friesland
#45145
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/MAS-West-Friesland/Maatschappelijke-stages/NLdoet/45145 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Doe op 11 en 12 maart mee tijdens de grootste vrijwilligersdag van Nederland!

Uitgebreide omschrijving

Je kunt ook jouw stage lopen door mee te doen aan NLdoet op 11 of 12 maart. Tijdens NLdoet wordt er door heel West-Friesland door veel mensen vrijwilligerswerk gedaan. Bij de sportclub, theater, zorginstelling, of bij een basisschool. De klusjes die tijdens NLdoet gedaan worden zijn heel verschillend. Daarom zit er voor iedereen wel wat bij. Denk aan werken in de tuin, een sportkantine schoonmaken, een muurtekening in-schilderen, of de zolder van een basisschool opruimen.


In veel gevallen is het ook mogelijk voor jouw stage mee te doen aan NLdoet. Wat je dit schooljaar tijdens NLdoet kunt doen is nog niet bekend. Lijkt het je wel leuk om mee te doen? Reageer dan op deze vacature en je hoort het van ons als er meer bekend is. Dit is waarschijnlijk in januari.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze Maatschappelijke stage. Je kan hier andere Maatschappelijke stages vinden.
Maatschappelijke stage Delen

Over MaS West Friesland

De Maatschappelijke Stage (MaS) is één van de stages die leerlingen op het voortgezet onderwijs lopen. De MaS vindt plaats binnen of buiten schooltijd en wanneer nodig, ook in de vakanties. Op deze wijze maken jongeren kennis met vrijwilligerswerk en worden ze uitgedaagd om zich onbetaald in te zetten voor hun leefomgeving en voor anderen. Vrijwilligerspunt vervult de makelaarsfunctie en heeft meer dan 15 jaar ervaring met de MaS. Wij werken daarin samen met scholen in het voortgezet onderwijs en de gemeenten in Westfriesland en we onderhouden het contact met de vrijwilligersorganisaties in de regio.