Stage bij Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen

Stage bij Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 2 sep
Westerstraat 65, 1601 AL Enkhuizen, Netherlands
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwBegeleiding
WelzijnOuderen
Maatschappelijke stage Delen
Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen
#82489
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/De-Huiskamer-van-Enkhuizen/Maatschappelijke-stages/Stage-bij-Zorgorganisatie-De-Huiskamer-locatie-De-Huiskamer-van-Enkhuizen/82489 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Oudere mensen die nog zelfstandig wonen, kunnen bij De Huiskamer van Enkhuizen een paar dagen per week dagbesteding krijgen.

Uitgebreide omschrijving

Over De Huiskamer: De cliënten die bij ons komen wonen nog zelfstandig thuis, maar hebben wel veel zorg en aandacht nodig. Om te zorgen dat hun mantelzorgers (verzorgende naasten) tijd voor ontspanning hebben, kunnen de ouderen voor dagbesteding overdag bij ons terecht.


Werkzaamheden: Als stagiair ga je bij ons helpen tijdens ons gezamenlijk huishouden. Denk dus aan koffie en thee zetten en uitdelen, spelletjes spelen, samen buiten wandelen en andere activiteiten ondernemen. Net waar de cliënten zelf behoefte aan hebben.


Wat verwachten wij van je? Je bent rustig, liefdevol en eerlijk, en je vindt het leuk om de cliënten een fijne dag te bezorgen op de dagbesteding.

Hoe kom ik er?

Maatschappelijke stage Delen

Over Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen

Bij Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen kunnen 55+’ers met lichamelijke klachten, geheugenverlies en/of eenzaamheid zich thuis voelen. Zes dagen per week bieden we hen interactieve, laagdrempelige activiteiten en gezelligheid, begeleid door professionele verzorgenden en toegewijde vrijwilligers. Samen eten koken, in de moestuin werken of de dieren verzorgen. Houtbewerking, klanten in de winkel bedienen of onze gasten voorzien van koffie en thee. Voor iedereen is er iets te doen en persoonlijke aandacht staat centraal.