Maatschappelijke stage bij restaurant De Kanjerkamer

Maatschappelijke stage bij restaurant De Kanjerkamer

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 2 sep
Melkmarkt 2, 1601 HC Enkhuizen, Nederland
Gastheer/vrouwKoken & eten
WelzijnOuderen
Maatschappelijke stage Delen
Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen
#82488
Scan me of ga naar www.mas.vrijwilligerspunt.com/o/De-Huiskamer-van-Enkhuizen/Maatschappelijke-stages/Maatschappelijke-stage-bij-restaurant-De-Kanjerkamer/82488 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In het restaurant van Zorgorganisatie De Huiskamer werken kanjers met een zorgvraag die graag in de maatschappij willen meedoen. Kom jij ons helpen?

Uitgebreide omschrijving

Over de Kanjerkamer: De Kanjerkamer is een dagbesteding-horeca locatie waar cliënten van Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie Enkhuizen werkzaam zijn. Deze cliënten worden gedurende de dag begeleid door professionele medewerkers. De cliënten bereiden en serveren de gerechten aan de gasten van het restaurant. Iedere cliënt voert taken uit welke het beste bij hem of haar past.


Werkzaamheden: Als stagiair ga je ons helpen bij de taken in het restaurant. Denk aan de bediening, drinken inschenken en de cliënten en medewerkers ondersteunen bij de uitvoering van hun taken.


Wat verwachten wij van je? Je bent rustig, liefdevol en eerlijk. En je vindt het leuk om samen met de cliënten werkzaamheden te verrichten binnen ons restaurant.

Hoe kom ik er?

Maatschappelijke stage Delen

Over Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen

Bij Zorgorganisatie De Huiskamer, locatie De Huiskamer van Enkhuizen kunnen 55+’ers met lichamelijke klachten, geheugenverlies en/of eenzaamheid zich thuis voelen. Zes dagen per week bieden we hen interactieve, laagdrempelige activiteiten en gezelligheid, begeleid door professionele verzorgenden en toegewijde vrijwilligers. Samen eten koken, in de moestuin werken of de dieren verzorgen. Houtbewerking, klanten in de winkel bedienen of onze gasten voorzien van koffie en thee. Voor iedereen is er iets te doen en persoonlijke aandacht staat centraal.